Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Miten pääsen hoitajaksi?

Hoitajaksi pääset valitsemalla itsellesi kaon/kaot, huoneen, luonnepullon ja nuken. Kun olet tehnyt valintasi, ilmoita minulle niistä vieraskirjaan.

 

Miten kaoja hoidetaan?

Kaoja hoidetaan kirjoittamalla hoitotarinoita hoitoviekkuun. Hoitotarinoissasi voit seikkailla kaon kanssa vaikkapa merenpohjassa, ulkomailla tai ihan vain kotipihassa. (Tosin jos tahdot kertoa hoitotarinassassi seikkailuistasi kaosi kanssa ulkomailla, sinun täytyy ensin varata matka!)

Annan aina kirjoittamastasi hoitotariansta rahaa, ($) sen mukaan, miten pitkä se on ja miten taitavasti tarina on kirjoitettu.

 

Miten voin käyttää rahojani, jotka olen ansainnut kirjoittamalla?

Kirjoittamalla/hoitamala ansaituilla rahoillasi voit ostaa sinulle ja kaollesi matkan/matkoja, ostaa ruokaa, herkkuja, vaatteita, tavaroita tai leluja tai vaikka varata sinulle ja kaollesi harrastuksen. Sen päätät sinä itse, en minä. ;)

 

Miten käytän ostoksiani?

Ostoksiasi voit käyttää hoitotarinoissasi. Kauppojen tiedoissa on esimerkit, mutta selostan silti. Elikkäs voit käyttää ostamaasi tavaraa, lelua tai ruokaa hoitotarinoissasi esimerkiksi seuraavasti:

"Otin jääkaapista kaksi dreampehmistä ja söimme ne kaoni kanssa. Joimme myös ostamani kaakaot."

Kun olet käyttänyt ruokaasi hoitotarinassa, poistan sen tiedoistasi. Kun käytät jotain lelua tai tavaraa tarinassa, se ei häviä/sitä ei poisteta tiedoistasi.

 

Mitä jos haluan lopettaa hoitamisen?

Jos haluat lopettaa hoitamisen kokonaan, ei esimerkiksi enään aika tunnu riittävän, voit ilmoittaa haluavasi lopettaa vieraskirjassa. Silloin merkitsen entisen/entiset kaosi jälleen adoptoitaviksi, ex huoneesi, luonnepullon ja mut jälleen vapaaksi ja poistan sinut kaohoitolan HOITAJAT osion tiedoista.

 

Mitä teen, jos olen lähdössä lomalle IRL?

Jos olet lähdössä lomalle IRL, ilmoita siitä minulle vieraskirjassa. Ilmoita myös kuinka kauan olet reissussa. Silloin hoitajatasosi ei laske turhaan.

 

Mikä on hoitajataso?

Kaikilla hoitajilla on hoitajataso. Hoitajataso valitaan hoitajan aktiivisuuden, asenteen ja ystävällisyyden mukaan. Aktiivisimmalle hoitajalle kuuakuden aikana annetaan kukaudenhoitaja-palkinto. Palkinto sisältää 50 $ ja jonkun tavaran.

Muuta tärkeää tietää :

- Kaot puhuvat, joten ota se huomioon kirjoitellessasi hoitotarinoita

- Tätä useimmat eivät tiedä : Sinä ASUT kaosi kanssa siinä valitsemassasi huoneessa, etkä siis vain käy välillä hoiamassa kaoasi kun kotoa vain kerkeät. Ei haittaa vaikka olisit ennen kirjoittanut niin, että asuisit kotona. Vielä voit muuttaa asian...

- Kaoa ei saa tappaa tai rääkätä hoitotarinoissa.

- Kao on paljon pienempi kuin ihminen (Ota huomioon tarinoissa)

©2020 Kaohoitola Narsissi - suntuubi.com